Upprustning av ishockeyplanen

För kännedom! Ishockyplanen håller på att fixas till på initiativ av isbanekommittén. Rinken har minskats ner till förmån för en liten parkering. Även sargen har i samband med detta snyggats till. Men, med anledning av detta ligger det nu en hög med delar från sargen som ska fraktas bort. Prata gärna med era barn så att de inte far dit och leker, risken finns att högen rasar!

Skridskobanan öppen

Nu är skridskobanan färdigspolad så kom och åk!
/Isbanekommittén

Skidspåret uppdraget

Nu är skidspåret uppdraget! Det är lite skralt med snö på ett par ställen kring varvningen men i övrigt tillräckligt med snö! /Spårkommittén

Elljusspåret öppet

El-ljuspåret är öppet för skidsäsongen 2012/2013.

Efter den långa grå hösten har äntligen snön kommit och skidspåret är preparerat. Det är bara att spänna på sig skidorna och göra plats för julmaten.

Robert Öhlund för spårbanekommittén.


Ospårat på Långmyran, våren 2012. /Jonas

Motionsvägar

Johan Viklund och jag söker fler i byn som är intresserade av att cykla mountainbike eller kanske ta sig en löptur på de fina stigar och skogsvägar som finns runt byn. Hör av dig om du vill hänga med!

När tiden tillåter tänkte vi även dela med oss av tur-tips här på hemsidan, alltså lämpliga rundor att springa, cykla eller promenera med hunden på. Skicka tankar och ideér till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dagens runda gick längs den fina långåkersvägen:
 

El-ljuspåret öppet

Rutberget, ÖrnsköldsvikSkidspåret är draget så det är bara att spänna på sig skidorna och ta en runda. Det är fortfarande lite tunt med snö på vissa ställen men klart åkbart.

Nytt för i år är att två broar är utbytta så spåret har blivit ännu bättre. Det kan vi tacka Arne Jonsson och Kurt Bergström för, som med god hjälp av Yngve Olofsson och Jan-Ivan Sandgren kämpat på med broarna i höst.  

Jag skulle vilja passa på att be dem som utnyttjar spåret för promenader att inte gå precis mitt i skidspåret utan hålla sig till sidorna. Det krävs mycket extra arbete med prepareringen om själva spåret är nertrampat.

Extra information